MMT  |   Elérhetőség  |   Honlaptérkép  |   Keresés  |   Tagfelvétel  |   Csak tagoknak  |
A Társaságról
Az MMT Alapítványa
Az MMT Alapítványa adatai
1%
Kuratórium
Felügyelő bizottság
Konferenciák
MMT díjak, pályázatok
Aktuális
Mindenkinek
Kérdések-válaszok
Támogatóink

Kedves Kolléganő/Kolléga!

A Magyar Mikrobiológiai Társaság és Alapítványa nevében megköszönöm mindazok kedvességét, akik az elmúlt évben a Társaság Alapítványa javára ajánlották fel adójuk egy százalékát. Az összeget a Társaság által meghirdetett pályázatok (fiatal kutatói cikk-, cikkíró és ösztöndíj pályázat, kongresszusi utazási-részvételi támogatások) anyagi fedezetének megteremtésére használtuk fel.

 

Szeretném felhívni kedves figyelmét arra, hogy ebben az évben is felajánlhatja személyi jövedelemadója egy százalékát a Magyar Mikrobiológiai Társaság Alapítványa számára.

 

Alapítványunkat így támogathatja.

 

Önadózók: A "Rendelkező nyilatkozat a személyi jövedelemadó 1+1%-ról" (EGYSZA) lapon a támogatni kívánt társadalmi szervezetnél írja be az MMT Alapítványa adószámát (18042773-1-43), és így küldje be adóbevallását (postán, vagy elektronikusan) az adóhatósághoz!

 

Munkahelyen keresztül adózók: A rendelkező nyilatkozatot (az egyházak, vagy a költségvetés egyéb kiemelt előírányzatai javára rendelt 1 %-ról szóló is részt kitöltve) helyezze el a mellékelt ‑ adataival kitöltött ‑ borítékba. A borítékot zárja le, majd juttassa el ahhoz a személyhez, aki munkahelyén adóbevallását intézi.

 

A dokumentumnak minden év május 20-áig el kell jutnia az adóhatósághoz!

 

Támogatását előre is megköszönöm.

   

Dr. Könczöl Kálmán

MMTA kuratórium elnöke