MMT  |   Elérhetőség  |   Honlaptérkép  |   Keresés  |   Tagfelvétel  |   Csak tagoknak  |
A Társaságról
Az MMT Alapítványa
Konferenciák
MMT díjak, pályázatok
Manninger díj - ajánlás
Fotó és video pályázat
Cikkpályázat
Utazási pályázat
Utazási pályázat külföldieknek
Aktuális
Mindenkinek
Kérdések-válaszok
Támogatóink

Utazási pályázat külföldieknek     

UTAZÁSI PÁLYÁZAT

(KÜLFÖLDI ÁLLAMPOLGÁROK SZÁMÁRA)

A Magyar Mikrobiológiai Társaság és a Magyar Mikrobiológiai Társaság Alapítványa pályázatot hirdet magyar tudományos rendezvényeken (elsősorban MMT rendezvények, de egyéb mikrobiológiai tárgyú konferencia, szeminárium, módszertani gyakorlat stb.) való részvétel támogatására külföldi állampolgárok számára. A támogatás csak számlával igazolt részvételi díj, szállásköltség, útiköltség stb. térítésére fordítható. Egy-egy pályázó átlagosan 50 000.- Ft (maximum 100 000.- Ft) összeget nyerhet.

Pályázni az MMT főtitkárához (Magyar Mikrobiológiai Társaság, 1507 Budapest, Pf. 77.; fotitkar@mmt.org.hu) benyújtott levélben lehet. Ebben kérjük pontosan leírni a pályázó adatai (név, munkahely, értesítési cím, telefon, drótposta) mellett a rendezvény programját, a részvétel célját. Kérjük másolatban mellékelni a benyújtott kivonatot és - amint rendelkezésre áll - az előadás/poszter elfogadását igazoló levelet.

A pályázatok beadása folyamatos. A támogatási döntéseket az MMT Elnöksége - évi négy alkalommal tartott - ülésein hozza. A pályázati eredményről az üléseket követően az MMT főtitkára értesíti a pályázókat.

A pályázatok elbírálásánál előnyben részesülnek:

- az MMT aktív tagjai,

- az elfogadott előadással/poszterrel rendelkezők,

- akik előző évben nem kaptak támogatást.

A támogatási összeg elszámolása az MMT nevére, címére kiállított számlák alapján, ill. az MMT által kiadott kiküldetési rendelvénnyel történik. Utazásra saját gépkocsit csak saját felelősségre, érvényes biztosítások (gépkocsi, utas) birtokában lehet igénybe venni.

A nyertesek kötelezettséget vállalnak arra, hogy a meglátogatott rendezvényről 1 oldalas összefoglalót készítenek, amelyet közzéteszünk az MMT honlapján.

Budapest, 2019.június hó

                                                                       A Magyar Mikrobiológiai Társaság Vezetősége