MMT

A Magyar Mikrobiológiai Társaság tagjainak és barátaiknak szerte a világban!

A Magyar Mikrobiológiai Társaság és a mellette működő MMT Alapítvány egyedi elköteleződése a legtágabban értelmezett mikrobiológia tudományának fejlesztése, elsősorban is a következő mikrobiológus generáció pályára állítása és pályán tartása elérésével, valamint kiművelésükkel. Kiemelt feladatunknak valljuk, hogy hivatássá nemesítsük a mikrobiológusi munkát. Tesszük mindezt úgy, hogy a kiemelkedő munkákat (cikkek, előadások) ösztöndíjakkal jutalmazzuk, de támogatjuk komplex szakmai fórumok rendezését, a fiatal kutatók részvételét ezeken az „integrált képzési eseményeken”. Ez a cél egyaránt szolgálja a mikrobiológia tudományát és a társadalom igényeit. Az utóbbi évek új kórokozókkal kapcsolatos történései drámai módon igazolták a mikrobiológia tudományának kiemelkedő fontosságát világszinten.

Ezt a szolgálatot segítheti SZJA 1%-ának felajánlásával. Kérjük támogassa a mikrobiológus oktató-kutató munkát azzal, hogy személyi jövedelemadója civil szervezeteknek felajánlható 1%-áról a Magyar Mikrobiológiai Társaság Alapítványa javára rendelkezik.

            Adószámunk: 18042773-1-43.

Idén is lehetőség van arra, hogy rendelkezzen az összevont adóalap után befizetett személyi jövedelemadója 1+1%-áról, ezt az szja-bevallástól függetlenül is megteheti.

A rendelkezés határideje: 2024. május 21.

Rendelkezni a következő módokon lehet:

‑ Ügyfélkapuval rendelkezőknek legegyszerűbb az eSZJA online kitöltő program segítségével.

 ‑ Postai úton: a 23EGYSZA jelű nyomtatványon, amelyet lezárt borítékban az adózó állandó lakcíme szerinti illetékes NAV címére kell megküldeni. (Kattintson a CÍMLISTA és az MMT Alapítvány adószámával kitöltött 23EGYSZA nyomtatvány letöltéséhez.)

(A felületen, vagy nyomtatványon a következő mezőket kell pontosan kitölteni, ellenőrizni: az adózó azonosító jele; az adózó neve; az adózó postai/elektronikus levelezési címe és a kedvezményezett Magyar Mikrobiológiai Társaság Alapítvány neve és adószáma: 18042773-1-43! Kérjük, hogy a „második 1%-ról" se felejtkezzenek el rendelkezni!

Köszönjük, hogy adója 1%-ának felajánlásával hozzájárul a Magyar Mikrobiológiai Társaság és Alapítványa munkájához.

 

            Kónya József                                     Márialigeti Károly

Keresés