MMT

Kedves Kollégám!

A Magyar Mikrobiológiai Társaság és Alapítványa nevében megköszönjük mindazok szívességét, akik az elmúlt években a Társaság Alapítványa javára ajánlották fel adójuk egy százalékát. Az összeget a Társaság által meghirdetett pályázatok (fiatal kutatói cikk- és ösztöndíj pályázat, kongresszusi részvételi és utazási, valamint továbbképzési támogatások) anyagi fedezetének megteremtésére használtuk fel.

Szeretnénk felhívni kedves figyelmét arra, hogy ebben az évben is felajánlhatja személyi jövedelemadója egy százalékát a Magyar Mikrobiológiai Társaság Alapítványa számára. Ezt legkésőbb 2023. május 22-éig teheti meg.

 

Alapítványunkat így támogathatja (https://nav.gov.hu/ado/szja1_1/11-os-rendelkezes-2023-ban):

‑ Az e-SZJA webes felületen (https://eszja.nav.gov.hu/app/login/#login) online kitöltéssel

‑ A 22EGYSZA lap / nyomtatvány kitöltésével az ANYK programban, vagy a 22SZJA bevalláscsomag nyomtatványain (https://nav.gov.hu/nyomtatvanyok/letoltesek/nyomtatvanykitolto_programok/nyomtatvanykitolto_programok_nav/22EGYSZA).

‑ A rendelkező nyilatkozatot önállóan is megküldheti az adóhatóságnak  elektronikusan (ügyfélkapun keresztül), vagy papíron kitöltve (lezárt, adóazonosító jelével ellátott borítékban) legkésőbb május 22-ig.

‑ Ha munkáltatói adómegállapítást kér, akkor legkésőbb május 10-ig lezárt borítékban munkáltatójának is átadhatja a nyilatkozatot.

 

Kérem, hogy a kedvezményezettnek írja be az MMT Alapítványa adószámát: 18042773-1-43. Ne felejtsen el az egyházak, vagy a költségvetés egyéb kiemelt előirányzatai javára szánható 1 %-ról is rendelkezni, a technikai szám megadásával! A papír alapú nyilatkozatot itt találja!

Támogatását előre is megköszönjük.

Keresés