MMT

UTAZÁSI PÁLYÁZAT


A Magyar Mikrobiológiai Társaság és a Magyar Mikrobiológiai Társaság Alapítványa pályázatot hirdet külföldi tudományos rendezvényeken (elsősorban mikrobiológiai tárgyú konferencia, szeminárium, módszertani gyakorlat stb.) való részvétel támogatására. A támogatás csak számlával igazolt részvételi díj, szállásköltség, útiköltség stb. térítésére fordítható. Egy-egy pályázó átlagosan 50 000.- Ft (maximum 100 000.- Ft) összeget nyerhet.

Pályázni az MMT főtitkárához (Magyar Mikrobiológiai Társaság, 1507 Budapest, Pf. 77.; dobay.orsolya@med.semmelweis-univ.hu) benyújtott levélben lehet. Ebben kérjük pontosan leírni a pályázó adatai (név, munkahely, értesítési cím, telefon, drótposta) mellett a rendezvény programját, a részvétel célját. Kérjük másolatban mellékelni a benyújtott kivonatot és amint rendelkezésre áll az előadás/poszter elfogadását igazoló levelet. 
A pályázatok beadása folyamatos. A támogatási döntéseket az MMT Elnöksége   évente négyszer tartott ülésein hozza. A pályázati eredményről az üléseket követő egy héten belül az MMT főtitkára értesíti a pályázókat.
A pályázatok elbírálásánál előnyben részesülnek:
          - az MMT aktív tagjai,
          - az elfogadott előadással/poszterrel rendelkezők,
          - akik előző évben nem kaptak támogatást.
A támogatási összeg elszámolása az MMT nevére, címére kiállított számlák alapján, ill. az MMT által kiadott kiküldetési rendelvénnyel történik. Utazásra saját gépkocsit csak saját felelősségre, érvényes biztosítások (gépkocsi, utas) birtokában lehet igénybe venni.
A nyertesek kötelezettséget vállalnak arra, hogy a meglátogatott rendezvényről 1 oldalas összefoglalót készítenek, amelyet közzéteszünk az MMT honlapján.


Budapest, 2022.


A Magyar Mikrobiológiai Társaság Vezetősége
 

Keresés